RÓKAHEGY FALRAJZOK
Média szereplés
A RÓKAHEGYI SE RÓKAHEGYI FALRAJZAIRÓL

"Nittről nittre…"

Így készültek a Rókahegyi SE Rókahegyi falrajzai:
A lehető legnagyobb pontosság és a hibák, félrerajzolások elkerülése érdekében a nagyfelbontású fotokon a falba elhelyezett biztosítási pontokat jelöltük meg. Így kerültek fel az utakban lévő biztosítási pontok jeleit összekötve maguk az utak a fotókra. Az utak felett a fotokra írva olvasható az adott út neve. Az út UIAA nehézsége az út neve után írva római számmal. Jelenleg az összes Rókahegyi út ilyen típusú falrajzának elkészítése folyamatban van. Rövidesen elérhetőek lesznek ezen az oldalon. Folyamatosan bővítjük falrajz tárunkat, a teljes Rókahegyi falrajz gyűjteményünk elkészültéig. Kérjük, ha megjegyzésetek, észrevételetek van falrajzgyűjteményünkkel kapcsolatban, akkor azt az info(kukac)rokahegyisportegyesulet(pont)hu e-mail címre küldjétek.
A különböző falrészek falrajzai néha még hiányosan kerülnek fel. Kérjük, legyetek türelemmel. Folyamatosan pótoljuk a hiányokat, gyűjtjük az információkat, de ez néha időigényes feladat. A falrajzokra az utak építői által adott eredeti nevek kerülnek fel, ha tudjuk ki volt az?
Tervezzük az utak, falak pontos hosszának, magasságának lemérését. Ezeket az infokat is folyamatosan felvisszük a falrajzokra.

Rókahegyi Falrajz gyűjteményünkben jelenleg nittről nittre feltérképezett utak száma: 71.

Jó mászást kívánunk Rókahegyen!
Rókahegyi SE
RÓKAHEGY TÉRKÉP

Hol is van Rókahegy?

Rókahegyi mászóhely megközelítése:
szentendrei HÉV Csillaghegyi megálló, Ürömi út-Fülemüle utca sarok, majd jobbra, bokros bejárat, sorompó, innen kb 100m a Felső bányaudvar.
Rókahegy Google map térképen való megjelenítése
RÓKAHEGY PANORÁMA

Rókahegyi SE Rókahegy Panoráma falrajz: a különböző falak egymáshoz képesti elhelyezkedésével.
NAGY FAL

Rókahegy: Nagy Fal (1,2MB)
KÖZÉPSŐ FAL

Rókahegy: Középső fal bal (751KB)

A falrajzot készítette: Nagy Attila

Rókahegy: Középső fal jobb közép (560KB)

Rókahegy: Középső fal jobb (560KB)

KISFAL

Rókahegy: Kisfal (1,2MB)
KRISTÁLYOS

Rókahegy: Kristályos (1MB)
BEVÁGÁS; RÓKA FAL

Rókahegy: Bevágás; Róka fal (1MB)
KIS TÁBLA

Rókahegy: Kis Tábla (782kb)
OKTATÓFAL

Rókahegy: Oktatófal (799kb)
BEJÁRATI TORONY

Rókahegy:
Bejárati torony
2.kép (699kb)
RÓKAHEGYI SE ALAPFOKÚ SZIKLAMÁSZÓ TANFOLYAMA MAGYARORSZÁGON

Magyarországon a sziklamászás természetes és mesterséges sziklaképződényeken lehetséges. Hegységeinkben a természetes szikla tornyokon, bordákon, falakon. A régi felhagyott kőbányákban pedig a bányászat során mesterségesen kialakult sziklafalakon. A magyarországi Egyesületi alapfokú sziklamászó tanfolyamainkon általában mászunk mindkét tipusu mászóiskolában: Rókahegyen :-) Oszolyon, Várgesztesen, Kis-Csókakőn, Csókakőn, Bajóton.
Időpontok és jelentkezés:
Alapfokú sziklamászó tanfolyam Magyarországon, Rókahegyi SE